Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για ψώνια στον κόσμο!


Διαλέξαμε 10 διεθνείς προορισμούς που αντιπροσωπεύουν την ανατολή και τη δύση, την ευκαιρία και
το ακριβό, και μία ποικιλία από εμμονές: φαγητό, μόδα, έπιπλα, παζάρια, με κάθε ένα από αυτά να αποτελεί μία ταπεινή αναζήτηση....

Μόσχα
Όχι άλλο άχρωμο κομμουνισμό. Σήμερα οι Μοσχοβίτες απαιτούν το καλύτερο. Θα βρείτε τα περίφημα Fabergé αυγά της Ρωσίας στο εμπορικό κέντρο της Okhoktny Ryad -- δίπλα στην Κόκκινη Πλατεία και κοντά στο Κρεμλίνο -- που προσφέρει τρία υπόγεια επίπεδα με περισσότερα από 100 καταστήματα και εστιατόρια.


Μιλάνο
Επιπρόσθετα του Town House Galleria, το πρώτο ξενοδοχείο επτά αστέρων στον κόσμο, το Μιλάνο προσφέρει και το Armani, που έχει πάρει το όνομά του από ξέρετε ποιον. Μην ξεχάσετε την πιστωτική σας κάρτα όταν βρεθείτε στο Quadrilatero d'Oro, για Armani (το κατάστημα, όχι το ξενοδοχείο), Dolce & Gabbana, Prada, Valentino, Gucci και Versace.


Παρίσι
Καμία λίστα με σπουδαίους προορισμούς shopping δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το Παρίσι. Dion, Chanel, Gaultier

Μπάνγκοκ
Αυτή η πόλη της Ταϊλάνδης προσφέρει μία αγορά κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της και πρόσβαση σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Η απλωμένη Chatuchak Weekend Market σας επιτρέπει να παζαρέψετε για τα πάντα, από φιγούρες ιπποτών μέχρι ζωντανούς ιππόκαμπους, ανάμεσα σε 15.000 γυρολόγους με πάγκους από μουσαμά.


Βιετνάμ
Αυτός ο παράδεισος για όσους αγαπούν τις ευκαιρίες, φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις κατασκευής για έναν αριθμό από διεθνής εταιρείες, που σας επιτρέπουν να αγοράσετε απευθείας για λιγότερα χρήματα, σε μέρη όπως η Χόι Αν, μία πόλη που ειδικεύεται στην κατασκευή ρούχων.


Χονγκ Κονγκ
Η γκάμα αυτών που έχει να προσφέρει το Χονγκ Κονγκ, μία από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας, ξεκινάει από αυθεντικές δημιουργίες σχεδιαστών μέχρι φτηνές απομιμήσεις, και τα δύο σε μεγάλες ποσότηττες. Η Causeway Bay είναι κυριολεκτικά γεμάτη από καταστήματα, και γνωστή για τους ανεξάρτητους έμπορους μόδας γύρω από το mall Fashion Walk.


Μπέρβερλι Χιλς
Το Rodeo Drive είναι ένας από τους πιο διάσημους δρόμους για shopping στον κόσμο, η καρδιά του 90210. Είναι μόνο τρία τετράγωνα μακρύς, όμως το Rodeo φιλοξενεί περισσότερα από 100 καταστήματα ανάμεσα στους δρόμους Wilshire και Santa Monica Boulevards, συμπεριλαμβάνοντας Gucci, Chanel, Cartier, Tiffany, Armani, και κάμποσα ακόμα στα οποία μπορείς να πας μόνο με ραντεβού.

Χιούστον
Οι σικάτες μπουτίκ στα νότια είναι το σήμα κατατεθέν της μεγαλύτερης πόλης του Τέξας, εκεί όπου βρίσκονται οι περισσότερες εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στην ετήσια λίστα του περιοδικού Fortune με τις 500 κορυφαίες στην Αμερική, μετά την Νέα Υόρκη.


Μανχάταν
Ένα από τα καλύτερα μέρη της μόδας, η Νέα Υόρκη καυχιέται για έναν shopping παράδεισο που είναι για κάθε budget και κάθε γούστο.


Μουμπάι
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην πρόσφατη επίκτητη «mall mania» του Μουμπάι, με ένα ταξίδι στο αριστοκρατικό Oberoi και τις 500.000 τετραγωνικά μέτρα του για shopping και φαγητό.

           
Πηγή:msn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου