Ελλάδα κατά της λιτότητας και της απελπισίας: επιστολή προς τη διεθνή κοινή γνώμη από τον Μίκη Θεοδωράκη










Διεθνής κοινή γνώμη: η αλήθεια για την  , μια επιστολή σκληρά και μερικές φορές απελπισμένοι καταδικάζοντας την λιτότητας και ανακοίνωσε μείωση που χορηγείται, ήδη unninciato πριν από ένα χρόνο.

Εδώ είναι το άρθρο μεταφραστεί και εδώ είναι η πηγή , να διαβάσετε ήρεμα φέρνει την οργή ​​ενός λαού απελπισμένοι και τονίζει συνωμοσίες, τη διαφθορά και την απόγνωση ενός λαού με μεγάλη ιστορία και ένα πολύ αβέβαιο μέλλον.

Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία που έχει ως στόχο να ακυρώσει τη χώρα μου .
Είναι ξεκίνησε το 1975 σε αντίθεση με το νεο-ελληνικού πολιτισμού, συνεχίστηκε με τη συστηματική διαστρέβλωση της σύγχρονης ιστορίας μας και της πολιτιστικής μας ταυτότητας και προσπαθεί τώρα να μας διαγράψει επίσης σημαντικά από την έλλειψη απασχόλησης, της πείνας και της φτώχειας.
Αν οι Έλληνες άνθρωποι δεν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους για να το αποτρέψει, ο κίνδυνος της
εξαφάνιση της Ελλάδα είναι πραγματικό. Ι Ι το τοποθετήσετε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.
Μας, αφήνοντας μόνο τη μνήμη του πολιτισμού μας και τις μάχες μας για την ελευθερία .
Μέχρι το 2009, το οικονομικό πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό. Μεγάλες πληγές της οικονομίας μας ήταν η υπερβολική δαπάνες για την άμυνα της χώρας και τη διαφθορά των πολιτικών και των δημοσιογράφων . Για αυτές τις δύο πληγές, όμως, ήταν επίσης συνυπεύθυνο για ξένες χώρες. Όπως  , η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες που κέρδισε δισεκατομμύρια ευρώ για να μας με την ετήσια πώληση του πολεμικού υλικού. Αυτή η αιμορραγία συνεχίζεται μας κάτω στα γόνατά του και δεν μας επιτρέπουν να αναπτυχθούν, ενώ προσφέρει μεγάλο πλούτο σε ξένες χώρες. Το ίδιο συνέβη και με το πρόβλημα της διαφθοράς. Η γερμανική εταιρεία Siemens διατήρησε μια υπηρεσία που ήταν υπεύθυνη για τη διαφθορά των πολιτικών μας, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά. Ως εκ τούτου, οι Έλληνες άνθρωποι έχουν πέσει θύματα αυτής της δίδυμο των Ελλήνων κλέφτες, και οι Γερμανοί, που πήρε πλούσια σε ώμους του .
Είναι σαφές ότι αυτές οι δύο τραυματισμοί θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν τα δύο κόμματα εξουσίας (σύρμα Αμερικανοί) δεν είχαν συλλέξει διεφθαρμένα στοιχεία στους κόλπους τους, οι οποίοι, για να καλύψει τη διαρροή του πλούτου (που παράγεται από την εργασία των ανθρώπων Έλληνες) στα ταμεία των ξένων χωρών, υπέγραψε δάνεια υπερβολική, με αποτέλεσμα το δημόσιο χρέος έχει αυξηθεί στα 300 δισ. ευρώ, δηλαδή 130% του  .
Με το σύστημα αυτό, οι ξένες δυνάμεις που ανέφερα παραπάνω, κάνοντας δύο φορές.Από την πώληση των όπλων και των προϊόντων τους πριν, τα επιτόκια των κεφαλαίων που προβλέπονται για τις κυβερνήσεις (και όχι οι άνθρωποι), μετά. Διότι όπως είδαμε, οι άνθρωποι είναι τα κύρια θύματα και στις δύο περιπτώσεις. Ένα παράδειγμα θα σας πείσει.Το επιτόκιο για ένα δάνειο ύψους 1 δισ. δολαρίων που συνήψε  το 1986 από τη Γαλλία, έχουν γίνει € 54 δισεκατομμυρίων και τελικά εγκαταστάθηκε στο ... 2010!
Ο κ. Γιούνκερ είπε πριν από ένα χρόνο ότι είχε παρατηρήσει αυτή την μεγάλη αιμορραγία των χρημάτων από την Ελλάδα λόγω των τεράστιων εξόδων (και υποχρεωτικά) για την αγορά του διάφορα όπλα από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Κατάλαβε ότι οι πωλητές μας πήγε κατευθείαν σε μια ασφαλή καταστροφή, αλλά ομολόγησε δημόσια ότι δεν αντέδρασε καθόλου, για να μην θίξει τα συμφέροντα των φιλικών χωρών του!
Το 2008 υπήρξε μια μεγάλη  στην ευρωπαϊκή οικονομία. Ήταν φυσιολογικό ότι αγανάκτησε και την ελληνική οικονομία. Το βιοτικό επίπεδο, αρκετά υψηλή (που ήταν μεταξύ των 30 πλουσιότερων χωρών του κόσμου), παρέμεινε αμετάβλητο. Υπήρχε, ωστόσο, η αύξηση του δημόσιου χρέους. Αλλά το χρέος δεν οδηγεί κατ 'ανάγκη με την της οικονομίας. Τα χρέη των μεγάλων χωρών, όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία, υπάρχουν τρις ευρώ σε δισεκατομμύρια. Το πρόβλημα ήταν η οικονομική ανάπτυξη και την παραγωγή . Για το λόγο αυτό, έχουν συνάψει δάνεια από τις μεγάλες τράπεζες με ποσοστό μέχρι 5%. Σε αυτή την ακριβή θέση που ήταν το 2009, μέχρι το Νοέμβριο του έγινε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου . Για να σας κάνει να καταλάβετε τι νομίζετε ότι τώρα οι Έλληνες άνθρωποι της καταστροφικής πολιτικής του, παίρνει αυτά τα δύο αριθμούς: τις εκλογές του 2009, το Σοσιαλιστικό Κόμμα έλαβε 44% των ψήφων.Σήμερα, οι προεξοχές οδηγούν σε 6% .
Παπανδρέου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση (η οποία αντικατοπτρίζεται από τη Ευρώπη) με δάνεια από ξένες τράπεζες με το σύνηθες ποσοστό, το οποίο είναι κάτω από 5%. Αν είχε γίνει αυτό, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για τη χώρα μας. Στην πραγματικότητα, θα συμβεί το αντίθετο, επειδή ήμασταν σε μια φάση οικονομικής ανάπτυξης.
Παπανδρέου, όμως, είχε αρχίσει οικόπεδο του εναντίον του ίδιου του λαού του, το καλοκαίρι του 2009, όταν συναντήθηκε μυστικά με τον κ. Στρος-Καν να φέρουν την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Η έκθεση αυτής της συνάντησης δόθηκε στη δημοσιότητα από τον πρόεδρο του ΔΝΤ.
Για να περάσει υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ, ήταν απαραίτητο να νοθεύσουν την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας μας και θα επιτρέψει την αύξηση των επιτοκίων για τα δάνεια . Αυτό άρχισε με τη μέση αύξηση σε "ψευδείς" εσωτερικό χρέος, από 9,2% έως 15%. Γι 'αυτό το έγκλημα, ο εισαγγελέας ΠΕΠΟΝΗΣ, ζήτησε 20 ημέρες πριν, σε δίκη για Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου (Υπουργείο Οικονομίας).Ακολούθησε η συστηματική εκστρατεία του κ. Παπανδρέου στην Ευρώπη και τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία διήρκεσε πέντε μήνες, για να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα είναι ένας Τιτανικός έτοιμος να φτάσει στο κατώτατο σημείο, ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, τεμπέληδες και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα της χώρας. Μετά τους κάθε δήλωση, τα επιτόκια ανέβηκαν, σε σημείο να μην είναι σε θέση να πάρει οποιοδήποτε δάνειο και ως εκ τούτου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχουν λάβει τη μορφή σωτήρες μας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν η «αρχή του θανάτου μας .
Τον Μάιο του 2010 υπεγράφη από τον υπουργό μόνο η περίφημη πρώτη συμφωνία διάσωσης . Το δικαίωμα Ελλήνων, σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται, μια πολύ σημαντική συμφωνία, η θετική ψήφο τουλάχιστον τα τρία πέμπτα του κοινοβουλίου. Η πρώτη συμφωνία είναι ως εκ τούτου παράνομη. Η τρόικα, η οποία διέπει σήμερα στην Ελλάδα, λειτουργεί σε μια εντελώς παράνομη . Δεν είναι μόνο το δικαίωμα, αλλά και Ελλήνων για την ευρωπαϊκή αγορά.
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, αν τα βήματα που οδηγούν στο θάνατο μας είναι είκοσι, είμαστε ήδη κάτω από περισσότερο από το μισό. Φανταστείτε ότι με αυτή τηνδεύτερη συμφωνία , για την "σωτηρία" μας, προσφέρουμε σε αυτούς τους βουλευτές μας ακεραιότητα και την εθνική δημόσια αγαθά μας . Δηλαδή, λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, ορυκτό πλούτο κλπ.. κλπ.. κλπ..περαιτέρω εθνικά μνημεία μας, όπως την Ακρόπολη, τους Δελφούς, την Ολυμπία, την Επίδαυρο κλπ.. κλπ.. κλπ.., διότι με τις συμφωνίες αυτές έχουν παραιτηθεί από τυχόν αξιώσεις .
Η παραγωγή έχει σταματήσει, η ανεργία έχει αυξηθεί στο 20% , 80.000 καταστήματα έκλεισαν, χιλιάδες μικρά εργοστάσια και εκατοντάδες βιομηχανίες. Συνολικά 432.000 επιχειρήσεις έκλεισαν. Δεκάδες χιλιάδες νέων πτυχιούχων φύγουν από τη χώρα κάθε μέρα βυθίζεται σε ένα σκοτεινό μεσαιωνικό. Χιλιάδες πολίτες της πρώην πλούσιοι, ψάχνουν στα σκουπίδια κάδους και κοιμούνται στους δρόμους. Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι είμαστε ζωντανοί χάρη στη γενναιοδωρία του "σωτήρες" μας από την Ευρώπη, τις τράπεζες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στην πραγματικότητα, κάθε πακέτο δεκάδες δισεκατομμύρια της βοήθειας για την επιστροφή Ελλάδα σε πλήρη πίσω με τη μορφή καταπληκτικό νέο επιτόκια .
Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί η λειτουργική κατάσταση, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.., Η τρόικα χρέωση επιπλέον αμοιβές (εντελώς νέο) τα ασθενέστερα στρώματα της κοινωνίας και τους φέρνει στους πεινασμένους. παρόμοια κατάσταση γενικευμένη η πείνα που είχαμε στην αρχή της γερμανικής κατοχής το 1941 , με 300.000 θανάτους σε 6 μήνες. Τώρα εξετάζουν την ίδια κατάσταση. Αν νομίζετε ότι η ναζιστική κατοχή μας κόστισε 1 εκατομμύριο θανάτους και την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας, είναι δυνατό για μας να δέχεται ελληνικά απειλές της κας Μέρκελ και οι Γερμανοί θα εγκαταστήσετε ένα νέο Gauleiter ... και αυτή τη φορά με μια γραβάτα ...
Και για να δείξει πόσο είναι πλούσια σε Ελλάδα και οι εργαζόμενοι είναι οι Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν το «Υποχρέωση ελευθερία και αγάπη για τη χώρα, υπάρχει το παράδειγμα για το πώς αντέδρασαν στην ναζιστική κατοχή από το 1941 έως το 'Οκτωβρίου 1944.
Όταν ο SS και πείνα σκότωσε 1 εκατομμύριο ανθρώπους και κατέστρεψαν συστηματικά Vermacht τη χώρα, στερώντας της γεωργικής παραγωγής και του χρυσού από τις ελληνικές τράπεζες, οι Έλληνες ίδρυσαν το κίνημα της εθνικής αλληλεγγύης που έχει τροφοδοτήσει τον πληθυσμό και έχουν δημιουργήσει έναν στρατό των 100.000 ανταρτών ανάγκασε τους Γερμανούς να είναι παρούσα συνεχώς με 200.000 στρατιώτες. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες, χάρη στην εργασία τους, κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να αναπτυχθούν, υπό τους όρους της απασχόλησης, τη νέα ελληνική τέχνη, ειδικά τη λογοτεχνία και τη μουσική.
Ελλάδα επέλεξε το δρόμο της θυσίας για την ελευθερία και την επιβίωση. Ακόμα και τότε χτυπάμε για κανένα λόγο και είπαμε, με Αλληλεγγύης και της Αντίστασης, και καταφέραμε να κερδίσουμε. Το ίδιο πράγμα που πρέπει να κάνουμε ακόμη και τώρα με τη βεβαιότητα ότι ο τελικός νικητής θα είναι του ελληνικού λαού.
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα στην κα Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, λέγοντας ότι είμαι πάντα ένας φίλος του γερμανικού λαού και θαυμαστής του μεγάλη συνεισφορά του στην επιστήμη, τη φιλοσοφία, την τέχνη, και ιδιαίτερα η μουσική! Και ίσως το καλύτερο παράδειγμα αυτής της είναι ότι το σύνολο των μουσικών σε όλο τον κόσμο τη δουλειά μου, έχω ανατεθεί σε δύο μεγάλες γερμανικές εκδότες "Schott" και "Breitkopf" με τους οποίους έχω καλή συνεργασία.
Απειλούν να μας στείλετε μακριά από την Ευρώπη . Όμως, αν η Ευρώπη δεν λάβει την πρώτη φορά, εμείς, η Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί, δεν θέλουμε 10 φορές .
Σήμερα είναι Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου. Είμαι έτοιμη να λάβει μέρος με τον Μανώλη Γλέζο , ο ήρωας που κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη, δίνοντας έτσι το σήμα για την έναρξη όχι μόνο της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής αντίστασης κατά του Χίτλερ. Οι δρόμοι και οι δρόμοι μας θα γεμίσει με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν την οργή ​​τους εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικας. Άκουσα χθες, ο πρωθυπουργός μας - ". Φτάσαμε στο μηδέν" Τραπεζίτης, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι? Ποιος, όμως, πήραμε ZERO φορά μέσα σε δύο χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που αντί να είναι στη φυλακή , εκβιάζουν τους βουλευτές να υπογράψουν τη νέα συμφωνία, χειρότερη από την πρώτη, η οποία θα εφαρμοστεί από τα ίδια άτομα με τις ίδιες μεθόδους που μας έφερε το χρόνο ΜΗΔΕΝ! Γιατί; Γιατί αυτή η τάξη, το ΔΝΤ και η Ευρωομάδα, ricattandoci ότι αν δεν υπακούσουν θα είναι η αποτυχία ...

Είμαστε μάρτυρες της σκηνής της παράνοιας . Όλοι αυτοί οι κύριοι, οι οποίοι μισούν βασικά μας (Ελλήνων και ξένων) και είναι αποκλειστική ευθύνη του τη δραματική κατάσταση που οδήγησε τη χώρα, απειλεί, εκβιάζει, ώστε με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την καταστροφική δουλειά τους, που είναι, να φέρει κάτω από το μηδέν χρόνο, μέχρι την τελική εξαφάνιση μας.
Έχουμε επιβιώσει στο πέρασμα των αιώνων, σε πολύ δύσκολες συνθήκες και είναι βέβαιο ότι αν πάρουμε με τη βία, με τη βία, το προτελευταίο βήμα πριν από το θάνατό μας, οι Έλληνες, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να ξαναγεννηθεί. Αυτή τη στιγμή όλη τη δύναμή μου σύντομα δυναμική ένωση του ελληνικού λαού. Προσπαθώ να τον πείσει ότι η τρόικα και το ΔΝΤ δεν είναι μονόδρομος . Ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Επίσης, προσέξτε τη Ρωσία για την οικονομική συνεργασία για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας, με διαφορετικούς όρους, υπέρ των συμφερόντων μας.
Όσο για την Ευρώπη, προτείνω να σταματήσει να αγοράζει όπλα από τη Γερμανία και τη Γαλλία . Και πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πάρουν τα χρήματά μας, ότι η Γερμανία δεν έχει ακόμη καταβληθεί από τον πόλεμο. Το ποσό αυτό είναι τώρα σχεδόν € 500 δισεκατομμύρια!
Η μόνη δύναμη που μπορεί να φέρει επαναστατικές αλλαγές αυτές είναι του ελληνικού λαού, ενωμένοι σε μια τεράστια Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης, για να διώξει την τρόικα (ΔΝΤ και των τραπεζών) από το χωριό . Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να θεωρούνται άκυρες όλες τις παράνομες συμφωνίες (δάνεια, επιτόκια, φόρους, ξεπούλημα της χώρας, κλπ..). φυσικά, τους Έλληνες συναδέλφους τους, οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί στη λαϊκή συνείδηση ​​ως προδότες πρέπει να τιμωρηθούν.
Για την Ένωση του Λαού Είμαι αφιερώσει όλη την ενέργειά μου και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε . Πήγα στον πόλεμο με τα όπλα στο χέρι κατά τη ναζιστική κατοχή. Έχω γνωστό το υπόγειο της Γκεστάπο. Ήμουν καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς και είναι μόλις ζωντανός. Το 1967 ίδρυσε το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα, η πρώτη οργάνωση της αντίστασης κατά των συνταγματαρχών. I ενήργησε παράνομα κατά της δικτατορίας. I συνελήφθη και φυλακίστηκε στο "σφαγείο" της δικτατορίας. Στο τέλος θα επιβιώσει και είμαι ακόμα εδώ.
Σήμερα έχω 87 χρόνια και είναι πολύ πιθανό να μην είναι σε θέση να δουν τη σωτηρία της αγαπημένης πατρίδας μου. όμως θα πεθάνω με τη συνείδησή μου, γιατί συνεχίζω να κάνω τις μάχες μου για τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δεξιάς μέχρι το τέλος
http://finanzanostop.finanza.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου