Δύο πατρινές έγιναν «ρόμπα» στο Λονδίνο


Το φύσανε και δεν κρυώνει δυο πατρινές μεγαλοκοπέλες, αρκετά ευκατάστατες καθώς οι γάμοι που έχουν κάνει παρά την οικονομική κρίση, τους επιτρέπουν να ζουν άνετα κι΄ ωραία...

Στο πλαίσιο αυτής της άνεσης ταξιδεύουν συχνά και οι δυο - αχώριστες φίλες είναι - στο εξωτερικό, όπου την …επένδυση του …στεφανιού τους, την μετατρέπουν σε επένδυση για διάφορα επώνυμα καταστήματα της Ευρώπης.

Οι δυο φίλες την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της …ευρωπαϊκής τους εκστρατείας για την …ενίσχυση μεγάλων οίκων μόδας, βρέθηκαν στο Λονδίνο, όπου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και μεγάλη αλυσίδα, στην οποία αφού ολοκλήρωσαν τις αγορές, κάλεσαν το ασανσέρ προκειμένου από τον έκτο όροφο, να κατεβούν στο ισόγειο.

Μαζί τους στο ασανσέρ μπήκε και ένας ξανθός, ψηλός, γραμμωμένος και στην τρίχα ντυμένος νεαρός, ο οποίος αφού τους χαμογέλασε, κάθισε σιωπηλός στην άκρη του κουβούκλιου και περίμενε να φτάσουν.

Οι δυο πατρινές με το που είδαν το νεαρό, άρχισαν δυνατά να σχολιάζουν «τι κούκλος είναι αυτός», και στη συνέχεια κατέληξαν σε πιο ευαίσθητα και «απόρρητα» θέματα, όπως τι «μπάρα» πρέπει να έχει» και «τι οπίσθια» είναι αυτά».

Το πιο ωραίος, το φύλαγε ο ωραίος νέος για τις δυο μεγαλοκοπέλες από την Πάτρα για την άφιξη του ασανσέρ στο ισόγειο, όπου με το που άνοιξαν οι πόρτες γυρίζει και τους λέει «Κορίτσια φτάσαμε. Ευχαριστώ για όλα όσα είπατε για μένα. Ελπίζω την επόμενη φορά να συναντηθούμε σε πιο κλειστό και για μεγαλύτερη ώρα χώρο».

Κάγκελο οι φίλες, αέρας ο Έλληνας που τις θάμπωσε στο πολυκατάστημα του Λονδίνου. Ακόμα βέβαια το φυσάνε και δεν κρυώνει.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου