Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για τις ταινίες και τους λάθος ανθρώπους της ζωής της«Ήρθαν ουρανοκατέβατα πράγματα που δε μπορούσα να τα χειριστώ. Έκανα λάθος φιλίες και συνεργάστηκα με ανθρώπους που δεν πήρα το 100% από την τεράστια δύναμη που είχαν», είπε αρχικά.
«Η καριέρα μου πήγε να χαλάσει από ανθρώπους που εμπιστεύτηκα»
Το μοντέλο συνέχισε αναφερόμενη στο ότι πολλοί την εκμεταλλεύτηκαν μη διστάζοντας να πει ότι ο πατέρα της έλεγε να μην σπουδάσει αλλά να βγάλει χρήματα από την εξωτερική της εμφάνιση. «Πάρα πολλοί με εκμεταλλεύτηκαν και δε θέλω να μπω σε ονόματα επωνύμων ή κάτι άλλο. Και μάλιστα σε βαθμό που μου έκαναν κακό και είχαν ένα αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Η καριέρα μου πήγε να χαλάσει από ανθρώπους που εμπιστεύτηκα για να κάνω όλα όσα ήθελα.
Μη ξεχνάει ο κόσμος ότι στα 26 μου σήμερα έχω ήδη κάνει πολλά και μπήκα στον χώρο της showbiz επειδή με έβαλε ο πατέρας μου. Πρώτα με διαφημιστικά, μετά με την Μαρία Ιωαννίδου να κάνω χορογραφίες.Όταν έλεγε ο μπαμπάς μου ότι η κόρη μου δε θα σπουδάσει και θα βγάλει λεφτά με την ομορφιά της, μου έγινε έμμονη ιδέα και έριξα όλο μου το ενδιαφέρον σε αυτό το σκηνικό της ομορφιάς. Στη συνέχεια ήρθαν τα καλλιστεία και από έναν μορφασμό που έκανα εντελώς αυθόρμητα έκανα όλα αυτά που ακολούθησαν», είπε.
Οι Ηλίες της καριέρας της (Ψινάκης, Πανταζόπουλος)
Για τον Ηλία Ψινάκη η Τζούλια δήλωσε πως δεν ήταν μάνατζέρ της αλλά ούτε βοήθησε ουσιαστικά στην καριέρα της. «Άκου να δεις. Ο Ηλίας και το λέω για πρώτη φορά δεν ήταν ποτέ μάνατζερ μου. Δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερο επαγγελματικά. Σόου κάναμε απλά στην τηλεόραση και κάποιες φωτογραφήσεις στο σκάφος του που βοήθησαν και αυτόν και εμένα για το prestige», εξήγησε.
Όσο για τον άλλον Ηλία, Πανταζόπουλο, η Τζούλια αποκάλυψε πως την πίεζε σε κάποια πράγματα που δεν ήθελε να κάνει, όπως να βγαίνει στην τηλεόραση. «Το να έβγαινα στη τηλεόραση ήταν φθορά για μένα», τόνισε.
Μιλώντας για τη νυν συνεργάτιδα του Ηλία Πανταζόπουλου αλλά και αγαπημένη του, Ρία Αντωνίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε: «Η Ρία δεν έκανε ποτέ κάτι που να νιώσω ανταγωνιστικά εδώ στην Ελλάδα. Ψιλοπράγματα για να στο πω πιο απλά.
Καλά έπραξε και έφυγε στο εξωτερικό όπου και ακούστηκε τόσο πολύ. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος επένδυσε και καλά έκανε. Και θα σας πω πως πήγε η Ρία εκεί. Πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και ζήτησαν από την RAI 1 μια κοπέλα να μη μιλάει Ιταλικά και να είναι ξανθιά για να την έχουν σαν κλόουν. Και έτσι έκλεψε την παράσταση. Εγώ δε θα επαναλάβω το ίδιο γιατί μιλάω Ιταλικά και Αγγλικά και στόχος μου είναι η διεθνής καριέρα και θα την κυνηγήσω».
Από τις ερωτικές στις αισθησιακές ταινίες
Στο θέμα των ερωτικών ταινιών το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι το… αγγλικό της DNA οφείλεται στο ότι έκανε αυτού του είδους την επιλογή.
«Τα έκανα όλα στην ζωή μου. Τραγούδι, μόδα, υποκριτική, εξώφυλλα. Και δε τα τονίζω αυτά για να πούνε κοίτα η Τζούλια τι έκανε. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση για αυτά τα dvd που ανέφερες. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Απλά ήταν τολμηρό για την Ελλάδα και η κοινωνία για να στο πω απλά δε το αποδέχτηκε έτσι όπως κάνουν στο εξωτερικό.
Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό dna λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν είμαι άνθρωπος που θα σου πω μετάνιωσα. Ποτέ δε το έχω πει στη ζωή μου. Δεν έχω τα ταμπού και τα κόμπλεξ των Ελληνίδων και έτσι αν μου έκαναν την πρόταση σήμερα να το ξαναέκανα θα έλεγα ναι αλλά όχι τόσο σκληρό. Πιο soft», υποστήριξε.
Από ότι φαίνεται, η Τζούλια θα συνεχίσει στον ίδιο χώρο αλλά σε πιο soft ταινίες. «Κάνω ταξίδια σε Αμερική και Μιλάνο. Έχω μιλήσει με μεγάλη εταιρία παραγωγής για ταινίες αισθησιακές και όχι πορνό. Το τονίζω αυτό για να μην αρχίζουν να λένε κάποιοι. Με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στην Αμερική και θα κυνηγήσω το όνειρό μου».
Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό dna λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν είμαι άνθρωπος που θα σου πω μετάνιωσα.

Ψυχρές σχέσεις με τον πατέρα, άριστες με τη μητέρα
Με τον πατέρα της και την αδερφή της, Άρτεμις, δεν έχουν καλές σχέσεις ενώ με την μητέρα της είναι άριστες. «Με την αδερφή μου και τον πατέρα μου είμαστε ψυχραμένοι τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά που έγιναν και δε θα ήθελε να πω κάτι περισσότερο. Με την μητέρα μου όμως έχουμε άριστες σχέσεις. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω κρατήσει και σχέσεις με το νησί της Χίου που η γιαγιά μου έχει μια σειρά πολυτελών δωματίων και υπάρχει εισόδημα και καλή επικοινωνία και εκεί με την οικογένεια μου».
«Εγώ σαν Τζούλια απλά νιώθω γεμάτη, Έχω βγάλει πολλά χρήματα και έκανα όλα αυτά που ήθελα. Έτυχε να πέσω πάνω στην κρίση και έριξα το κασέ μου σε εμφανίσεις που κάνω. Είμαι γνώστης όλων όσων γίνονται γύρω μου και δεν επιλέγω τυχαία να φύγω από την χώρα μου και να ζήσω στο εξωτερικό», κατέληξε.
Πηγή: Now24 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου