Μετατροπέα σε microUSB κυκλοφόρησε η Apple


Μετατροπέα σε microUSB κυκλοφόρησε η Apple

Επιτρέπει τη χρήση των γνωστών καλωδίων σε συσκευές με Ligtning Connector

Εάν είστε χρήστης Android που επιθυμείτε να μεταβείτε στο iPhone 5 ή το iPad Mini και δεν θέλετε να πετάξετε τα καλώδια microUSB που μέχρι τώρα χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση και τη σύνδεση των συσκευών σας με τον υπολογιστή, η Apple έχει την λύση.

Η αμερικάνικη εταιρεία κυκλοφόρησε έναν ειδικό μετατροπέα που επιτρέπει τη χρήση τέτοιου είδους καλωδίων για την φόρτιση της συσκευής ή για τη χρήση φορητών φορτιστών που δεν διαθέτουν το νέο Ligtning Connector της Apple.

Είναι συμβατός με συσκευές που χρησιμοποιούν το νέο connector, δηλαδή με το iPhone 5, το iPod Touch πέμπτης γενιάς, το iPod Nano έβδομης γενιάς, το iPad τέταρτης γενιάς και το iPad Mini. 

Πέρα από τη φόρτιση, θα μπορείτε ακόμα και να συγχρονίζετε τις συσκευές σας μέσω καλωδίων microUSB ενώ όπως φαίνεται δεν θα υποστηρίζει το iPod out mode.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που τέτοιου είδους αντάπτορας κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παλαιότερα, ο 30-pin/microUSB μετατροπέας για χρήση microUSB καλωδίων κυκλοφορούσε μόνο στην Ευρώπη.

Ο μετατροπέας είναι διαθέσιμος στο Apple Store στην τιμή των 19 δολαρίων ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου