Οι 10 πιο χλιδάτες τουαλέτες του κόσμου! (pics)


Φτιαγμένες από χρυσό, πορσελάνη, και τα καλύτερα μάρμαρα στον κόσμο, όσο ανάγκη και να έχεις ντρέπεσαι
λίγο να καθίσεις σε αυτές τις τουαλέτες....
Θέατρο Shoji Tabuchi: Η μεγαλύτερη ατραξιόν στο θεάτρο Shoji Tabuchi στο Μπράνσον του Μιζούρι δεν είναι οι παραστάσεις στην σκηνή, αλλά οι πολυτελείς τουαλέτες του θεάτρου. Με χαρακτηριστικά όπως οι περίπλοκες επενδύσεις, τα βιτρό, οι φρεσκοκομμένες ορχιδέες σε κάθε γρανιτένιο και onyx νεροχύτη, το μαύρο ιταλικό μάρμαρο και οι χρυσές φιγούρες, οι πολυέλαιοι και ένα αυτοκρατορικό ταβάνι, ο χώρος όπου οι γυναίκες πουδράρονται είναι σκέτη πολυτέλεια. Οι τουαλέτες των αντρών είναι εξίσου εντυπωσιακές, με νεροχύτες με κεφάλια μαύρων λιονταριών, δερμάτινα καθίσματα, ένα μαρμάρινο τζάκι και αίθουσα μπιλιάρδου με ένα χειροποίητο τραπέζι μπιλιάρδου από μαόνι.


                               



Dolce & Gabbana Gold: Όταν πρόκειται για τουαλέτες, οι Ιταλοί σχεδιαστές Dolce & Gabbana έχουν να προσθέσουν τη δική τους χρυσή πινελιά. Οτιδήποτε στο πολυτελέστατο τους εστιατόριο στη Via Poerio του Μιλάνου, είναι όπως ήταν αναμενόμενο, βαμμένο σε χρυσό χρώμα και αυτό περιλαμβάνει και τις τουαλέτες. Αυτά τα αποχωρητήρια που φέρνουν το νου τον Μίδα, έχουν φιλοξενήσει τα οπίσθια αστέρων όπως οι Ζιζέλ, Κάιλι Μινόγκ και Πάρις Χίλτον. Plasma τηλεοράσεις που βρίσκονται σε κάθε «καμπίνα» παίζουν το φιλμ Goldfinger του James Bond, για να ολοκληρώνεται η μοναδική εμπειρία.



Cafe Gray Deluxe: Δεδομένης της τοποθεσίας του στο 49ο όροφο του ξενοδοχείου Upper House, στο Pacific Palace του Χονγκ Κονγκ, θα περιμένατε να διαθέτει μοναδική θέα το Café Gray Deluxe. Και ενώ η άποψη του λιμανιού Victoria από το εστιατόριο τραβάει σίγουρα την προσοχή, είναι η οπτική γωνία από τις λαμπερές τουαλέτες που θα σας αφήσει άφωνους. 
Η 270 μοιρών θέα προς τον λαμπερό ουρανό του Χονγκ Κονγκ ορατή από τα παράθυρα της κομψής, ασιατικών επιρροών τουαλέτας, συμπληρώνεται από την αντανάκλαση του τεράστιου καθρέφτη πάνω από την τουαλέτα, αφήνοντας τους καλεσμένους να νομίζουν πως τους περικυκλώνει με μαγικό τρόπο, ένα 360 μοιρών πανόραμα της πόλης. 



Κέντρο Τέχνης John Michael Kohler: Εάν η τέχνη που παρουσιάζει το Κέντρο Τέχνης John Michael Kohler στο Σεμπόιγκαν δεν είναι του γούστου σας, τότε οι τουαλέτες σίγουρα θα είναι. Το δημιουργικό πνεύμα του κέντρου έχει οργιάσει στις τουαλέτες, με κάθε ένα από τους 6 χώρους να είναι φτιαγμένοι από έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας τεχνολογία και υλικό από την συλλογή Kohler. 
Ξεπερνώντας το κεφάλαιο της λειτουργίας, οι όμορφες τουαλέτες ποικίλουν από το παιχνιδιάρικο Tell Me Something I Don't Already Know οικογενειακό χώρο, σχεδιασμένο από τον καλλιτέχνη από το Μπρούκλιν, Κάρτερ Κουστέρα, μέχρι το πλούσιο, άσπρο-μπλε του κοβαλτίου θέμα Sheboygan Men's Room (φωτο) από την Νεουορκέζα, Αν Άτζι.



Οι τουαλέτες της προβλήτας του Rothesay: Οι δημόσιες τουαλέτες των αντρών στην προβλήτα Rothesay στο νησί Μπουτ της Σκωτίας, είναι οτιδήποτε άλλο από κάτι «πεζό». Αυτές οι πανέμορφα διατηρημένες τουαλέτες, ένα έργο που παραγγέλθηκε το 1899, έχουν κερδίσει πολλά εθνικά βραβεία. Το εσωτερικό είναι ένα θρίαμβος του design υιοθετώντας μωσαϊκά πατώματα, μαρμάρινα τελειώματα, λαμπερούς χάλκινους σωλήνες, σμάλτινες λεπτομέρειες και αυθεντικά γυάλινα καζανάκια. Μέχρι και ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι ένας fan, έχοντας επισκεφτεί τις τουαλέτες, ως μέρος της «επίσημης» δουλειάς του. 



Vanity Nightclub: Το Vanity Nightclub πολύ περήφανα υποστηρίζει πως είναι το πιο όμορφο μέρος για να πας στην τουαλέτα στο Λας Βέγκας, ένας τολμηρός αλλά πολύ πιθανά δίκαιος ισχυρισμός σε μία πόλη όπου η χλιδή και η υπερβολή δεν θα στερέψει ποτέ. Με έκταση 185 τετραγωνικά μέτρα και μετρώντας έξι τουαλέτες, βελούδινους κόκκινους καναπέδες, three-way καθρέφτες, και έξοχους πολυέλαιους, τα «restroom» των γυναικών εδώ μοιάζουν με στούντιο ομορφιάς. Όταν όλες οι «πριγκίπισσες» του party τελειώσουν να φτιάχνονται και να καθρεφτίζονται και θελήσουν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν το μέρος, θα βρουν 11 χώρους κρυμμένους σ' έναν διάδρομο με όμορφη ταπετσαρία. 



Swisshorn Gold Palace:To χρυσό βραβείο μας πηγαίνει στο Golden Bathroom στο Swisshorn Gold Palace του Χονγκ Κονγκ, όπου μπορείς να ανακουφιστείς σε μία 24ων καρατίων χρυσή τουαλέτα. Παίρνοντας έμπνευση, όσο κι αν είναι απίστευτο να το πιστέψει κανείς, από το όραμα του σύμβολου του Κομμουνισμού, Βλαντιμίρ Λένιν, να έχουν δηλαδή οι μάζες χρυσές τουαλέτες, ο μεγιστάνας των κοσμημάτων Λαμ Σάι-Γουίνγκ αποφάσισε να χτίσει έναν τέτοιο χώρο από το πολύτιμο μέταλλο. Η εμμονή του με αυτό, 'ξέφυγε' κι άλλο, φτιάχνοντας μία ολόκληρη σουίτα από έξι τόνους χρυσού. Αν και η δραματική αύξηση της αξίας του πολύτιμου μέταλλου οδήγησε στο λιώσιμο και στην πώληση του μεγαλύτερου μέρους της κατασκευής, ευτυχώς ο χρυσός «θρόνος» τη γλύτωσε. 




Ξενοδοχείο Muse: Στο ξενοδοχείο Muse της Νέας Υόρκης οι καλεσμένοι καλούνται να διαλέξουν μία τουαλέτα βασιζόμενοι στη προσωπική τους σεξουαλική διαστροφή. Κάθε μία από τις έξι δημόσιες τουαλέτες του ξενοδοχείου, έχει ένα διαφορετικό «design theme» απεικονίζοντας μία διαστροφή. Βλέπε δηλαδή Glam, Vanity, Rebel, Macho, Lust και Envy. Από την σκέτη λευκή είσοδο -που αναπαριστά την κάθαρση- οι καλεσμένο πρέπει να διαλέξουν το μονοπάτι τους. Μπείτε στο Glam και θα βρείτε ένα μπάνιο επιχρυσωμένο με χρυσά πλακάκια και γυάλινη επίστρωση. Διαλέξτε το Rebel και θα δείτε σπασμένους καθρέφτες και έναν μαύρο, gothic πολυέλαιο. 'Η προτιμήσετε το Vanity για ένα μπάνιο που φωτίζεται από κρυστάλλινα φωτιστικά και καλυμμένους καθρέφτες κάθε σχήματος και μεγέθους.



Carrousel de Louvre: Οι μπουτίκ τουαλέτες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σικ από αυτές του εμπορικού κέντρου Carrousel de Louvre στο Παρίσι. Η είσοδος στις τουαλέτες, που είναι γνωστές ως Point WC, μοιάζουν με την βιτρίνα ενός εντυπωσιακού καταστήματος και στο εσωτερικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία hi-tech Γιαπωνέζικη «spa» τουαλέτα, που περιλαμβάνει περισσότερες από 20 λειτουργίες καθαρισμού. Μετά μπορείτε να αγοράσετε accessories όπως είναι πολύχρωμο χαρτί τουαλέτας, εξωφρενικά καθίσματα για τη λεκάνη και άλλα κομψά και τρελά προϊόντα. 



Jack’s Camp: Το να έχεις κολλήσει στη μέση μίας ερήμου δεν σημαίνει πως πρέπει να περάσεις και δύσκολα. Στο Jack's Tented Safari Camp, στη Καλαχάρι της Μποτσουάνα, όποιος κάνει την κίνηση προς τις τουαλέτες, θα τύχει βασιλικής περιποίησης. Τοποθετημένο στην άκρη του αλυκής Μαγκνταντικντάντι, οι παρακείμενες στην κατασκήνωση τουαλέτες, περιλαμβάνουν χάλκινες λεκάνες για να πλυθείς, περσικά χαλιά, εσωτερικές ντουζιέρες και όμορφα σκαλισμένους, ξύλινους «βασιλικούς θρόνους».
Είναι αδύνατο να μην αισθανθείς ηγεμονικά ενώ κάθεσαι σε έναν από αυτούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου