Μια ιδιαίτερη και νόστιμη συνταγή
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί.
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι
2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί.
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι
2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου