Πώς φιλάνε τα ζώδια…


Πώς φιλάνε τα ζώδια…
Επειδή η ζωή θέλει έρωτα, καλοπέραση και ξεγνοιασιά ακόμη και αν το καλοκαίρι πέρασε και οι ρυθμοί της
καθημερινότητας  επιταχύνονται, το πες μου πως θα σε συμβουλέψει αφού βρήκες τον έρωτα να ρίξεις και μια ματιά σε αυτό το άρθρο! (Για να σιγουρευτείς ότι έκανες την σωστή επιλογή στον/στην παρτενέρ σου!) Για να δούμε, λοιπόν! Ταιριάζετε ζωδιακά στις ερωτικές σας προτιμήσεις?
ΚΡΙΟΣ: Οι Κριοί φιλάνε γρήγορα, έντονα και παθιασμένα. Δυναμικοί και επιθετικοί ακόμη και στα φιλιά τους,οι Κριοί αγαπούν τα σαρκώδη και μεγάλα χείλη. Ιδανικοί συνδυασμοί:Kριός–Τοξότη,Λέων-Σκορπιός.
    

ΤΑΥΡΟΣ: Οι Ταύροι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα φιλιά,καθώς είναι άκρως αισθησιακοί. Φιλάνε αργά, μακρόσυρτα και παθιασμένα. Οταν δέ υπάρχουν έντονα συναισθήματα με το ταίρι τους,το χαίρονται πολύ και γίνονται περισσότερο εκδηλωτικοί και προκλητικοί. Ιδανικοί συνδυασμοί:Ταύρος- Ζυγός, Καρκίνος,Παρθένος.
    

ΔΙΔΥΜΟΙ: Oι Δίδυμοι απολαμβάνουν τα φιλιά τους, και τους αρέσει πολύ να παίζουν και να διακόπτουν για γελάκια και παιχνιδίσματα. Είναι ήρεμοι και τρυφεροί. Μπορούν να χαλαρώσουν πολύ εύκολα τον σύντροφο τους, με ένα τους φιλί. Ιδανικοί συνδυασμοί:Δίδυμος- Λέων, Ζυγός και Υδροχόος.
    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι αγαπούν τα ζεστά και τρυφερά φιλιά. Τους αρέσει να φιλάνε με διάρκεια και πάθος! Όταν αισθάνονται συναισθηματικά ασφαλείς  αφήνονται περισσότερο και απολαμβάνουν. Ιδανικοί συνδυασμοί:Καρκίνος-Ιχθείς, Ταύρος και Παρθένος.
    

ΛΕΩΝ: ‘Αγρια, επιθετικά και δυναμικά φιλιά θέλει ο Λέωντας. Δαγκώματα και παιχνίδια είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του. Ιδανικοί συνδυασμοί:Λέων-Υδροχόος,Σκορπιός,Ζυγός,Τοξότης.
    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι Παρθένοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε ένα ωραίο φιλί. Τους αρέσουν τα γλυκά και λεπτεπίλεπτα φιλιά. Φιλάνε αποφασιστικά και κάνουν τα πάντα για να σαγηνεύσουν το έτερον ήμισυ. Ιδανικοί συνδυασμοί:Παρθένος-Αιγόκερως,Ιχθείς,Καρκίνος.
    

ΖΥΓΟΣ: Οι Ζυγοί εναλλάσσονται ακόμη και στα φιλιά. Μπορεί την μια να φιλάνε έντονα και με πάθος και την άλλη τρυφερά και με ευγένεια.  Χρησιμοποιούνε την γοητεία τους και βάζουνε όλη την μαεστρία τους για να κερδίσουν το ταίρι τους. Ιδανικοί συνδυασμοί:Zυγός-Ταύρος,Υδροχόος,Λέων,Δίδυμοι.
    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι Σκορπιοί φιλάνε έντονα και με πάθος! Αχαλίνωτοι και ερωτικοί μέχρι τέλους, χωρίς καθόλου υπομονή…Είναι έτοιμοι για όλα! Ιδανικοί συνδυασμοί:Σκορπιός-Ταύρος,Κριός,Λέων.
     

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Οι Τοξότες θέλουν γρήγορα και άμεσα φιλιά,γεμάτα εκπλήξεις! Ο Τοξότης μπορεί να γίνει εκκεντρικός ακόμη και στα φιλιά του, οπότε μπορεί να δοκιμάσει οποιοδήποτε tip γνωρίζει. Ο στόχος του είνα ένας : Να σε κατακτήσει! Ιδανικοί συνδυασμοί:Τοξότης-Υδροχόος,Ζυγός, Δίδυμοι,Λέων.
    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στους Αιγόκερους αρέσουν τα έντονα φιλιά, στα οποία μπορεί να αφεθούν και να ξεχάσουν κάθε έγνοια. Τρυφερότητα και συναισθηματισμός κάλο είναι να κυριαρχούν. Ιδανικοί συνδυασμοί :Αιγόκερως-Ταυρος,Ιχθείς,Καρκίνος,Παρθένος.
    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι Υδροχόοι πειραματίζονται ακόμη και στα φιλιά τους. Τους αρέσουν τα υγρά και δροσερά φιλιά. Ενώ λατρεύουν την οπτική επαφή, όταν φιλάνε τον άλλον. Ιδανικοί συνδυασμοί:Υδροχόος-Δίδυμοι,Κριός,Ζυγός,Τοξότης.
    

ΙΧΘΕΙΣ: Οι Ιχθείς φιλάνε ρομαντικά,μακρόσυρτα και αισθησιακά. Απολαμβάνουν τα φιλιά τους ακόμη περισσότερο όταν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο και νιώθουν ασφάλεια. Ιδανικοί συνδυασμοί:Ιχθείς-Καρκίνος,Αιγόκερως,Ταύρος,Παρθένος.


Πηγή: pesmoupws.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου