Ο μικρός Κόνορ Αναστασόπουλος είναι μόλις ενάμιση έτους και απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήρθε για να ζήσει!
Η ζωή του έδειξε το άσχημο πρόσωπό της από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του! Το «παιδί-θαύμα» όπως το αποκαλούν -κι όχι άδικα- στη Μελβούρνη όπου ζει με τους γονείς του, είναι ήδη θρύλος στην Αυστραλία!Γεννήθηκε πρόωρα στις 24 Οκτωβρίου του 2011, πέντε εβδομάδες νωρίτερα από την προσδοκώμενη ημερομηνία.Μπήκε αμέσως στη θερμοκοιτίδα, αλλά νόσησε από μηνιγγίτιδα λίγες ημέρες μετά, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν όλα τα βασικά του όργανα! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν κλείσει δέκα ημέρες ζωής υπέστη και καρδιακή προσβολή!
Οι γιατροί όμως ήταν αρκετά απαισιόδοξοι χωρίς να υπολογίζουν τον μικρό σούπερ-ήρωα!
Όταν ενημέρωσαν τους γονείς του, Στιβ και Κάθι, ότι δε θα κατάφερνε να επιζήσει και ότι είχε μόλις δύο ώρες ζωής μπροστά του, συντετριμμένοι οι γονείς του έδωσαν εντολή να διασωληνωθεί!
Οι γιατροί επέμεναν ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο μικρός να βγει νικητής από τη μάχη, λέγοντάς τους ότι το μόνο που κάνουν είναι να παρατείνουν τη ζωή του και τα βάσανά του μερικά εικοσιτετράωρα.
Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι γονείς του μικρού Κόνορ στο προσωπικό blog που έφτιαξαν για τον μικρό τους πρίγκιπα, σκέφτηκαν τότε να αναζητήσουν και αλλού βοήθεια, εκτός νοσοκομείου και χώρας και τελικά με τη συμβολή επιστημόνων από τη Σουηδία έγινε το θαύμα!!!
Ο Κόνορ βγήκε νικητής και τα κατάφερε, αφήνοντας άναυδους όλους όσοι παρακολουθούσαν την περίπτωσή του.
Ο μικρός έμεινε τους τέσσερις πρώτους μήνες της ζωής του στο νοσοκομείο Παίδων της Μελβούρνης και οι γονείς του, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο των γιατρών, αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν τον έρανο του νοσοκομείου.
Σήμερα, ο Κόνορ λαμβάνει ακόμη θεραπευτική αγωγή, όμως οι γιατροί πλέον αναφέρουν ότι η υγεία του εξελίσσεται θαυμάσια.
connor2.jpg
gfjnwrthwrt.jpg
connor3.jpg
dfhwah.jpg
fgjht.jpg
Share