Σοκολατάκια με ρούμ



ΥΛΙΚΑ
250γρ σοκολότα
1φλτζ κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι ρούμι
200γρ κουβερτούρα για την επικάλυψη
3κουταλιές της σούπας ρούμι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ρούμι. 
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει. 
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού.
Λιώνουμε την κουβερτούρα και την ανακατεύουμε με το ρούμι. 
Ρίχνουμε ένα ένα τα μπαλάκια στην κουβερτούρα και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα για να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη.
Gorgona Ariel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου