Ανανεωμένη έκδοση του Livestream για Android


Ανανεωμένη έκδοση του Livestream για Android

Προσθέτει την δυνατότητα live broadcasting στους χρήστες

Κυκλοφόρησε σήμερα στο Play Store η ανανεωμένη έκδοση του Livestream for Producers. Πέρα από τα καθιερωμένα bug fixes και την δυνατότητα χρήσης του λογαριασμού σας στο Facebook, η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη της νέας έκδοσης είναι η νέα δυνατότητα live streaming με εικόνες ή βίντεο από το κινητό σας ακόμα και μέσω δικτύων 3G.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να αναμεταδίδουν ζωντανά οποιοδήποτε γεγονός με φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των μέσων επιθυμούν. «Οι χρήστες Android μας παρακαλούσαν να προσθέσουμε lie video στην εφαρμογή αλλά και την επιλογή καλύτερης ποιότητας βίντεο» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Livestream, Max Haot. «Η δυνατότητα live broadcasting είναι ιδανική για να καλύψει οποιοδήποτε γεγονός όταν δεν έχετε τον χρόνο, τον εξοπλισμό ή τον προϋπολογισμό για να το καλύψετε με παραδοσιακές φωτογραφικές μηχανές».

Επιπλέον, τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο που προβάλλονται ζωντανά στην ιστοσελίδα του Livestream δεν εμφανίζουν καθόλου διαφημίσεις. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες ενώ η μετάδοση του βίντεο μπορεί να γίνει μέσω δικτύων WiFi, 3G και 4G.

Το Livestream for Producers είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου