SEX : 8 λόγοι για να μην κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπέρτου σεξ στο πρώτο ραντεβού! Στη πραγματικότητα, όμως, το στόρι -ραντεβού-σεξ-ευτυχισμένοι μαζί δεν λειτουργεί και τόσο καλά.


H ιστορία έχει ως εξής...


Ένα αγόρι συναντά ένα κορίτσι. Το αγόρι και το κορίτσι νομίζουν ότι μισούν ο ένας τον άλλο ώσπου βγαίνουν ραντεβού. Το αγόρι και το κορίτσι καταλήγουν στο κρεβάτι. Τελικά ερωτεύονται τρελά και ζουν ευτυχισμένοι μαζί.



Πολύ ωραία ιστορία! Και τώρα ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα …Γιατί αυτό το στόρι -ραντεβού-σεξ-ευτυχισμένοι μαζί δεν λειτουργεί και τόσο καλά στην πραγματική ζωή.

Παρόλα αυτά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπέρ του σεξ στο πρώτο ραντεβού. Και βρίσκουν κάθε είδους δικαιολογία για μια τέτοια παρορμητική απόφαση: Είναι πανέμορφη. Με αγαπάει. Είναι απλά μια νύχτα. Θέλαμε απλώς να περάσουμε καλά. Και ο κατάλογος δε σταματάει εδώ.



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μην κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού. Ας δούμε τους 10 σημαντικότερους από αυτούς.



1. Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα Εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 19 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων κάθε χρόνο. Δεν θέλετε να συμβεί και σε εσάς. Αν η υποψήφια σύντροφός σας είναι πρόθυμη να κάνει σεξ μαζί σας από το πρώτο ραντεβού, υπάρχει αρκετή πιθανότητα να μην είστε ο πρώτος που έχει κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο ραντεβού. Τι σημαίνει αυτό για τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;



2. Για να μην καταστρέψετε τη σχέση σας

Πόσες φορές έχετε δει σχέσεις να ‘’χαλάνε’’ μόλις μπει στο παιχνίδι το σεξ; Σκεφτείτε πώς το σεξ από το πρώτο ραντεβού, θα περιπλέξει τη ζωή σας. Τότε θα είστε περισσότερο σε θέση να καταλάβετε αν αξίζει να κάνετε το βήμα με κάποιον που μόλις αρχίσατε να εξοικειώνεστε μαζί του.



3. Πρακτική για μονογαμία Η πολυγαμία είναι απαγορευμένη. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καλή πρακτική για μονογαμία. Το περιστασιακό σεξ δεν χτίζει το είδος του χαρακτήρα που απαιτείται για μια ουσιαστική σχέση. Αυτή η ιδέα της άμεσης ικανοποίησης είναι καταστροφική για την οποιαδήποτε δυνατότητα να υπάρχει πραγματική δέσμευση.



4. Κίνδυνος εγκυμοσύνης Το να φέρετε μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο είναι σίγουρα το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί, αλλά είναι μια ευχάριστη εμπειρία όταν οι δύο γονείς μοιράζονται την εμπειρία. Πώς υποτίθεται ότι θα ξέρετε ότι το πρόσωπο που έχετε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του θα γίνει καλός πατέρας ή μητέρα μετά από μόλις ένα ραντεβού; Μην σκέφτεστε μόνο το πώς θα σας επηρεάσει μια πιθανή εγκυμοσύνης. Σκεφτείτε πώς το να αποκτήσετε παιδί με κάποιον που ίσα που ξέρετε θα επηρεάσει αυτούς που αγαπάτε - γονείς, φίλους, οικογένεια; Ή το πιο σημαντικό - το ίδιο το παιδί;



5. Το σεξουαλικό πάθος κάποτε τελειώνει - τι γίνεται τότε;

Είναι σημαντικό να χτίσετε τις σχέσεις σας πάνω σε μια στέρεη βάση. Κι αν καταλήξετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο; Σίγουρα θα θέλετε να έχετε περισσότερα κοινά μαζί του από ένα καλό σεξ. Ξεκινήστε, λοιπόν, τη σχέση σας σωστά, πάνω σε μια σταθερή βάση, όπως είναι ο έρωτας και όχι ο πόθος.



6. Για να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης Έχετε ακούσει το ρητό ‘’Οι γυναίκες δίνουν σεξ για να πάρουν αγάπη και οι άνδρες δίνουν αγάπη για να πάρουν σεξ’’. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει σε αυτή την παγίδα. Τελικά είναι πιο ικανοποιητικό για σας να δώσετε σε κάποιον μέσα σε μια αληθινή, υγιή σχέση.

7. Για την ευτυχία σας Το περιστασιακό σεξ δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες χρησιμοποιούν τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Προσπαθούν - και δεν τα καταφέρνουν - να βρουν την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση στο περιστασιακό σεξ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν γίνει προοδευτικά πιο δυστυχισμένοι. Όσο περισσότερο προσπαθούν να βρουν την ευτυχία στο περιστασιακό σεξ, τόσο λιγότερο ικανοποιημένοι αισθάνονται - είναι φαύλος κύκλος. Γίνονται σκλάβοι της συγκεκριμένης επιθυμίας, προσπαθώντας συνεχώς να την ικανοποιήσουν.



8. Σεβασμός Είναι σημαντικό να έχετε κάποιο αυτοσεβασμό αλλά και σεβασμό για το πρόσωπο που βγαίνετε μαζί του. Οι γυναίκες μην χάνετε το μυστήριο και την ομορφιά της θηλυκότητάς σας τόσο εύκολα - αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Οι άνδρες χρησιμοποιείστε τη δύναμη και την αρρενωπότητά σας για την προστασία των γυναικών γύρω σας, όχι για να τις παρασύρετε στο σεξ από το πρώτο ραντεβού.

www.blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου