Μάντεψε το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει, από την εμφάνιση και τους τρόπους!

Η εξωτερική εμφάνιση και η συμπεριφορά «προδίδουν» συχνά το ζώδιο ή τον ωροσκόπο. Μάθε τι ζώδιο είναι,
προτού προχωρήσεις στα περαιτέρω! Ένα «παιχνίδι» που θα αποδείξει πόσο… καλός αστρολόγος είσαι!

Πολλοί άνθρωποι με ελάχιστες αστρολογικές γνώσεις, έχουν το ιδιαίτερο ταλέντο να αναγνωρίζουν το ζώδιο κάποιου άλλου ατόμου. Αυτό είναι απόλυτα δυνατό, αφού η εξωτερική εικόνα συνήθως είναι συνδεδεμένη με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο στον οποίο ανήκει το άτομο.

Το στοιχείο που μετρά πολύ στη φυσική διάπλαση είναι η ώρα της γέννησης -ο ωροσκόπος-αλλά και το ηλιακό ζώδιο. Επίσης, ένας πλανήτης που βρίσκεται πολύ κοντά στον ωροσκόπο μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του ατόμου, διαφοροποιώντας τα χαρακτηριστικά που προσδίδει ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου.

Το γενέθλιο ωροσκόπιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας χάρτης του ουρανού τη στιγμή της γέννησης του κάθε ανθρώπου. Ο γενέθλιος χάρτης χωρίζεται σε 12 Οίκους και γύρω από τον κύκλο του τοποθετούνται τα 12 Ζώδια. Πρέπει να γνωρίζετε ακόμα ότι η θέση των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη παίζει σημαντικό ρόλο για τη διάπλαση, όπως επίσης και οι γωνίες που δημιουργούνται μεταξύ των πλανητών.

Σ' αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε το γενέθλιο ωροσκόπιο, που μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν ένα «ρολόι της ζωής». Θα ασχοληθούμε με το πώς επηρεάζεται ένα άτομο από το ηλιακό ζώδιό ή τον ωροσκόπο του, υιοθετώντας κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που γίνονται αναγνωρίσιμα από τους ειδικούς. Φυσικά, όπως σε όλους τους κανόνες, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Οι πληροφορίες που σας δίνουμε θα σας βοηθήσουν να μαντέψετε σε ποιο ζώδιο ή ωροσκόπο ανήκει ο συνομιλητής σας και σίγουρα θα γίνετε ιδιαίτερα δημοφιλής στις παρέες.
Ζώδια κι εξωτερική εμφάνιση

Κριός ή ωροσκόπος Κριός
Οι Κριοί δεν είναι δύσκολο να αναγνωριστούν. Το ιδεόγραμμα του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να το δείτε στο σχήμα του προσώπου ενός Κριού. Φανερώνεται από τη γραμμή των φρυδιών, τα οποία είναι καλοφτιαγμένα, κάνουν καμάρα και ενώνονται στο ύψος της μύτης.
Το σώμα των Κριών είναι ως επί το πλείστον γεροδεμένο, μετρίου αναστήματος.
Έχουν πλατύ μέτωπο και πολλές φορά μεγάλη σχετικά μύτη (σε αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο). Οι άντρες τείνουν στη δημιουργία φαλάκρας. Τα μάτια τους συνήθως είναι μπλε ή γκρίζα και έχουν την τάση να φορούν γυαλιά. Το περπάτημα τους είναι ελαφρά «πηδηχτό» και κάνουν μεγάλα και γρήγορα βήματα.
Το δέρμα τους είναι ανοιχτό και συχνά κοκκινωπό.
 Έχουν ένα ευχάριστο και δυνατό γέλιο και δείχνουν όμορφοι φορώντας ανάλαφρα ρούχα, ειδικά σε κόκκινο χρώμα.
Ο τρόπος τους φανερώνει έναν εγωκεντρισμό μέσα στην παρόρμησή τους.
Αν παραπονεθούν για πονοκεφάλους ή για ευαισθησία στα μάτια και τα αφτιά, έχετε ακόμα ένα στοιχείο για να τους αναγνωρίσετε.

Ταύρος ή ωροσκόπος Ταύρος
Συνήθως οι Ταύροι έχουν μαλλιά «σπαστά» ή με μπούκλες, τα οποία πέφτουν στο μέτωπο τους, που είναι μάλλον μικρό σε σχέση με το πρόσωπό τους. Ο λαιμός τους είναι συχνά κοντός.
Το σώμα τους είναι βαρύ και έχουν την τάση να παίρνουν εύκολα βάρος.
Το σχήμα του προσώπου τους είναι συνήθως τετράγωνο, τα μάτια τους είναι σκούρα, το ίδιο και το δέρμα τους αλλά και τα μαλλιά τους.
Ο κυβερνήτης πλανήτης τους, η Αφροδίτη, τους χαρίζει όμορφη εμφάνιση και γοητεία.
Η φωνή τους έχει έναν πολύ ευχάριστο, σαν μουσικό όργανο, «κελαηδιστό» τόνο.
Πολύ συχνά οι γυναίκες φορούν στολίδια και έχουν μια προτίμηση στα λουλουδάτα σχέδια και αδυναμία στα φουλάρια, τα οποία τυλίγουν γύρω από το λαιμό τους.
Υπάρχει μια συγκαλυμμένη τυπικότητα όσον αφορά στη συμπεριφορά τους και μια αδυναμία στα ακριβά αντικείμενα και ρούχα.
Θα αναγνωρίσετε μια νεαρή γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου όταν τη δείτε ν' αγοράζει το πιο ακριβό μπλουζάκι στην αγορά.
Αν παραπονεθεί για πονόλαιμο, έχετε άλλο ένα στοιχείο ακόμα για να αναγνωρίσετε έναν Ταύρο.

Δίδυμοι ή ωροσκόπος Δίδυμοι
Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναγνωρίσετε τους Διδύμους είναι από το περπάτημα τους. Είναι καμαρωτό, κεφάτο και αποπνέει ευεξία, ανεμελιά και σιγουριά!
Τα μαλλιά τους είναι συνήθως σκούρα καστανά ή πυρόξανθα. Τα μάτια τους είναι καστανά, αλλά με αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου.
Το δέρμα τους συχνά είναι ροδοκόκκινο.
Το σώμα τους είναι αδύνατο καθώς είναι υπερδραστήριοι και ανήσυχοι.
Η ταχύτητα στην αντίληψη θα μπορούσε να είναι η λέξη-κλειδί που τους χαρακτηρίζει, αφού τους επιτρέπει να εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από τις γρήγορες κινήσεις και την ομιλητικότητα που τους διακρίνει.
Αρκετοί από τους Διδύμους είναι αριστερόχειρες. Από όλα τα ζώδια είναι εκείνοι που κάνουν τις πιο πολλές χειρονομίες.
Οι Δίδυμοι είναι, επίσης, ερωτύλοι και αρκετά γρήγορα θα… πάρετε το μήνυμα! Τους αρέσει η μόδα και την ακολουθούν με μια μεγάλη ποικιλία στα χρώματα, ειδικά σε αποχρώσεις του κίτρινου.
Αν παραπονεθεί για ενοχλήσεις στα χέρια και τους ώμους, έχετε ακόμα ένα στοιχείο για να αναγνωρίσετε κάποιον που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

Καρκίνος ή ωροσκόπος Καρκίνος
Το πρόσωπο ενός Καρκίνου συνήθως είναι στρογγυλό και το μέτωπο του τόσο φωτεινό που σχεδόν λάμπει όπως και ο κυβερνήτης πλανήτης του, η Σελήνη. Ελάχιστοι Καρκίνοι μπορούν ν' αντέξουν τον ήλιο, καθώς το δέρμα τους είναι πολύ ευαίσθητο. Η μύτη τους συνήθως είναι πλατιά.
Το ανάστημα τους μέτριο προς κοντό. Τα μάτια τους μπλε ή καστανά. Τα μαλλιά τους καστανόξανθα. Το δέρμα τους είναι χλωμό σαν το φεγγάρι. Αρκετά συχνά θα τους δείτε να προτιμούν τα φαρδιά ρούχα, αλλά την όλη τους εμφάνισή τους τη χαλάνε οι λάθος συνδυασμοί που κάνουν.
Οι άντρες έχουν την τάση να φοράνε το λάθος πουκάμισο με τη λάθος γραβάτα ή παπούτσια που δεν ταιριάζουν καθόλου με την όλη εμφάνιση.
Οι τρόποι τους είναι ευγενικοί και συνήθως παντρεύονται σε μικρή ηλικία, μιας και το σπίτι και η οικογένεια είναι το καλύτερο τους.
Αν παραπονεθεί για προβλήματα στο στήθος ή στο στομάχι, έχετε ένα ακόμα στοιχείο για να αναγνωρίσετε έναν Καρκίνο.

Λέων ή ωροσκόπος Λέων
Οι Λέοντες αναγνωρίζονται εύκολα από τα μαλλιά τους που παραπέμπουν σε χαίτη λιονταριού, ασχέτως από την ηλικία ή το φύλο τους.
Περπατούν στητά, κάνοντας τον εαυτό τους να δείχνει ψηλότερο απ' όσο πραγματικά είναι.
Η γυναίκα Λέων, συνήθως, έχει πολύ λεπτή μέση.
Και τα δύο φύλα που ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο έχουν μια εμφάνιση που θυμίζει έντονα το λιοντάρι στο πρόσωπο και είναι σχετικά εύκολο να τους αναγνωρίσετε.
 Το ύψος είναι μέτριο ως ψηλό. Πλατύ στήθος και στενοί γοφοί.
Μάτια συχνά γκριζοκύανα ή μπλε. Τα μαλλιά τους είναι σκούρα ξανθά ή καστανά με τάση στους άντρες να αραιώνουν στους κροτάφους.
 Το δέρμα τους είναι κανονικό, κάνουν όμως πιο εύκολα ρυτίδες από άλλα ζώδια. Έχουν ακόμα μάλλον μεγάλη βασιλική μύτη, η οποία στρέφεται προς τα κάτω.
Οι Λέοντες λατρεύουν τα κοσμήματα, τα οποία πρέπει να είναι αληθινά- αντιπαθούν τα faux bijoux.
Το ντύσιμό τους είναι ό, τι πιο ακριβό, λαμπερό και μέσα στη μόδα.
Λατρεύουν τις γούνες, αλλά επειδή είναι ζωόφιλοι προτιμούν να αγοράσουν οικολογικές παρά αληθινές.
Αν παραπονεθούν για ευαισθησία στην πλάτη ή στα νεφρά, έχετε ένα ακόμα στοιχείο για ν' αναγνωρίσετε έναν Λέοντα.

Παρθένος ή ωροσκόπος Παρθένος
Συνήθως έχουν σώμα με κανονικές αναλογίες.
Το πρόσωπο τους είναι οβάλ, το μέτωπο τους ψηλό και γενικά έχουν καλά διαμορφωμένο σώμα. Σπανίως κάθονται ήσυχοι. Κινούνται συχνά, μιλούν πολύ και μπορεί να σταματήσουν στη μέση μια κουβέντα προκειμένου… να βοηθήσουν την οικοδέσποινα να καθαρίσει τα λερωμένα σταχτοδοχεία.
Είναι υπερβολικά νοικοκύρηδες και στα φυσικά τους χαρακτηριστικά εκείνο που προέχει είναι τα αδύνατα μαλλιά τους, τα οποία μπορεί να γίνουν και θέμα συζήτησης για το άσχημο κούρεμα ή χρώμα -για τις γυναίκες- που επιλέγουν.
 Οι Παρθένοι αγαπούν τα μικρά λουλουδάτα σχέδια, τα πουά και τις βούλες σε χρώματα μπλε και άσπρο.
 Τα νεαρά κορίτσια, υιοθετούν ένα στιλ που παραπέμπει σε παλιές ρομαντικές εποχές. Πάντοτε όμορφες και γοητευτικές όπως και ντροπαλές στη συμπεριφορά τους.
Χαρακτηριστικό τους είναι τα μικρά χείλη, ιδιαίτερα το άνω χείλος.
Οι τρόποι τους θα σας κερδίσουν μια και είναι ντροπαλοί, ευγενικοί και ασκούν γοητεία μέσα από το ραφινάτο και κομψό ντύσιμο τους. Είναι επίσης πολύ καλοί ακροατές.
Αν παραπονεθούν για ευαισθησία στα έντερα, έχετε ακόμα ένα στοιχείο για ν' αναγνωρίσετε κάποιον που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.

Ζυγός ή ωροσκόπος Ζυγός
Το ανάστημα τους είναι ψηλό και το πρόσωπο τους συνήθως οβάλ.
Ενώ έχουν αδύνατο «σκαρί» μετά τη νεαρή ηλικία έχουν την τάση να παχαίνουν.
Τα μάτια τους είναι συνήθως αμυγδαλωτά, απίστευτα εκφραστικά, λαμπερά και συχνά έχουν μελί αποχρώσεις.
Αναγνωρίζονται επίσης από την ωραία οδοντοστοιχία τους και την κλασική μύτη.
Τα μαλλιά τους είναι συνήθως καστανά σκούρα ή μελαχρινά και «σπαστά». Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες που ανήκουν στο Ζυγό παίρνουν επιρροή από τον κυβερνήτη πλανήτη τους, την Αφροδίτη και ως εκ τούτου είναι γοητευτικοί και ακαταμάχητοι.
Το δέρμα τους απαλό στην αφή και έχουν έμφυτη φινέτσα.
Οι γυναίκες δείχνουν μια προτίμηση σε διαφανείς μπλούζες που τονίζουν τη θηλυκότητα τους, η οποία και είναι πολύ έκδηλη.
Οι άντρες προσέχουν ιδιαίτερα το ντύσιμο τους και ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Οι τρόποι τους είναι ευγενικοί και είναι καλοί ακροατές, γεγονός που τους κάνει πολύ αγαπητούς στις φιλικές παρέες.
Αν παραπονεθούν για ενοχλήσεις στη μέση ή στα νεφρά, έχετε ένα ακόμη στοιχείο για να τους αναγνωρίσετε.

Σκορπιός ή ωροσκόπος Σκορπιός
Η ένταση με την οποία σας παρακολουθεί καθώς και η ικανότητα του να συγκεντρώνεται σε κάθε λέξη που λέτε, αποτελεί το πιο «εξόφθαλμο» στοιχείο ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα μάτια τους γίνονται διαπεραστικά και εκφραστικά, ειδικά όταν θέλουν να σαγηνεύσουν κάποιον.
Το δέρμα τους είναι συνήθως σκούρο.
Το σώμα τους είναι γενικά «βαρύ», ωστόσο υπάρχει και ένας άλλος τύπος Σκορπιού, αθλητικού και αδύνατου.
Άντρες και γυναίκες ξεχωρίζουν από την ενδιαφέρουσα χαρακτηριστική χροιά της φωνής που διαθέτουν.
Η σεξουαλικότητα που διακρίνει τους εκπροσώπους του Σκορπιού φανερώνεται και στον τρόπο που «πλασάρουν» τον εαυτό τους.
Το ντύσιμο τους παίζει ανάμεσα στο εκκεντρικό και το κλασικό. Το δέρμα είναι από τα αγαπημένα τους υλικά και γενικά έχουν μια ιδιαίτερη εκτίμηση στα υφάσματα εκείνα που εμπνέουν σεξουαλικότητα, όπως είναι η δαντέλα ή το μετάξι.
Χρώμα που συνήθως επιλέγουν είναι το μαύρο, μιας και καθρεφτίζει την πλουτώνια καταγωγή τους. Το κόκκινο χρώμα συνδέεται επίσης με το ζώδιο του Σκορπιού.
Αν παραπονεθούν για προβλήματα πιο… χαμηλά, έχετε ένα ακόμα στοιχείο για να τους αναγνωρίσετε.

Τοξότης ή ωροσκόπος Τοξότης
Το σώμα τους είναι σχετικά ψηλό και μυώδες, γερό και δυνατό. Μπορεί να τους αναγνωρίσετε από τους σκυφτούς τους ώμους.
 Το πρόσωπο τους συνήθως μακρύ, το μέτωπο μεγάλο και έχουν κάποια ιδιομορφία στα μπροστινά τους δόντια. Τα μάτια τους δηλώνουν εξυπνάδα και είναι αστραφτερά.
Υπάρχει ένα στοιχείο «αιώνιου μαθητή» ή δασκάλου στους Τοξότες, που διαμορφώνει την εικόνα που προβάλλουν προς τα έξω.
Έχουν ένα στιλ διανοούμενου που μισεί τις γραβάτες και τις τυπικότητες.
 Τα μαλλιά τους είναι σκούρα καστανά και συχνά είναι σγουρά. Το δέρμα τους συνήθως φαίνεται ηλιοκαμένο. Οι άντρες Τοξότες συχνά αφήνουν γενειάδα για να υιοθετήσουν ένα στιλ κόντρα στο κατεστημένο.
 Άτομα με ενέργεια, τη διοχετεύουν μιλώντας ακατάπαυστα. Τους αρέσει επίσης να περπατούν πολύ.
Διαθέτουν ζωηρό ενθουσιασμό, μια σχεδόν ερωτική συμπεριφορά καθώς και ζήλο στο να αναπτύσσουν νέες σχέσεις.
Αν παραπονεθούν για ευαισθησία στους μηρούς, έχετε ένα ακόμη στοιχείο για να τους αναγνωρίσετε.

Αιγόκερως ή ωροσκόπος Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως ψηλοί και αδύνατοι και στο βάδισμα τους φαίνεται σαν να «κυρτώνει» η πλάτη τους.
Άντρες και γυναίκες έχουν συντηρητική εμφάνιση: συνήθως φορούν ρούχα σε σκούρα χρώματα και σε αυστηρή κλασική γραμμή.
Μοιάζουν αιώνια ….σκεπτόμενοι και έχουν έντονες γραμμές έκφρασης κοντά στο στόμα. Τα μάτια τους είναι συνήθως μπλε-γκρι ή καστανά. Ο λαιμός τους λεπτός.
Οι γυναίκες του ζωδίου δείχνουν μια προτίμηση στο κλασικό μαύρο φόρεμα, άσχετα με το αν είναι στη μόδα ή όχι. Συνήθως έχουν λεπτά πόδια.
Η επιφυλακτικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου που εκφράζουν και τα δύο φύλα.
Παρά τη χαμηλών τόνων συμπεριφορά τους, δεν χάνουν ευκαιρία να προβληθούν τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.
Μερικές φορές μπορεί να φορέσουν ένα αρκετά ακριβό κόσμημα ή ρολόι για να «ακυρώσουν» την εικόνα ενός low profile.

Υδροχόος ή ωροσκόπος Υδροχόος
Ένα φυσικό χαρακτηριστικό του προσώπου που παραπέμπει σε έναν Υδροχόο είναι τα βαριά ματοτσίνορα. Τα μάτια τους έχουν ένα περίεργο μαγνητισμό, -είναι συνήθως σκούρα,- που αισθάνεσαι να σε διαπερνούν σαν να θέλουν να σε «σκανάρουν» στη στιγμή.
Όταν είναι νέοι η εμφάνιση τους και το στιλ που διαθέτουν ξεπερνά τη μόδα, βρίσκονται μπροστά της. Μεγαλώνοντας όμως μάλλον παραμένουν στάσιμοι. Παρ' όλα αυτά το ντύσιμο τους είναι ενδιαφέρον και φανταχτερό.
Τα μαλλιά τους είναι όμορφα και λαμπερά, το δέρμα τους καθαρό και λείο.
Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί και ομιλητικοί, αλλά κρατούν μια απόσταση κι αυτό γίνεται φανερό αμέσως.
Το περπάτημα τους είναι καμαρωτό και έχουν ωραία κορμοστασιά.
Μπορείτε ακόμα να τους αναγνωρίσετε από τη διάθεση που δείχνουν, η οποία συνήθως είναι ευμετάβλητη.
Αν παραπονεθούν για ευαισθησία στις αρθρώσεις, τότε έχετε ακόμα ένα στοιχείο για να αναγνωρίσετε έναν Υδροχόο.

Ιχθείς ή ωροσκόπος Ιχθείς
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων συνήθως κάθονται με τα πόδια τους σταυρωτά, κάτι που παραπέμπει στην ουρά των ψαριών.
Σχεδόν πάντα φορούν εκκεντρικά ρούχα και παπούτσια ενώ συχνά βγάζουν τα παπούτσια τους, αφού τους… ενοχλούν.
Τα μάτια τους δείχνουν υγρά, ονειροπόλα, ευαίσθητα και έχουν μια έκφραση που σε κάνουν να… λιώνεις.
Συχνά τα δόντια τους είναι αραιά (ιδιαίτερα τα επάνω μπροστινά).
Τα μαλλιά τους είναι απαλά σαν το μετάξι και συνήθως γκριζάρουν σε μικρή ηλικία.
Το δέρμα τους είναι λείο και φωτεινό. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου δείχνουν πανέμορφες φορώντας υπέροχα αυθεντικά ρούχα σχεδιαστών.
Άντρες και γυναίκες έχουν μια προτίμηση στο βελούδο και στα υφάσματα που λαμπυρίζουν.
Το στιλ τους είναι αυθεντικό και πρωτότυπο.
Τα μαλλιά τους όμως πολλές φορές έχουν τα χάλια τους, αλλά με ένα… περίεργο «ελκυστικό» στυλ.
Είναι πολύ φιλικοί στη συμπεριφορά τους και ευχάριστοι στην παρέα, όταν δεν τους… πιάνουν οι ευαισθησίες τους.
Αν παραπονεθούν για ενοχλήσεις στο στομάχι ή στα κάτω άκρα, έχετε ένα στοιχείο για να τους αναγνωρίσετε.
Πηγή: myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου