Αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε πάνω από 10άντρες και το έσκασε με τα λεφτά τους!


                                 Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Ινδία για μία νύφη..
κατά συρροή, που παντρεύτηκε και στη συνέχεια εγκατέλειψε πάνω από 12 άνδρες με την καρδιά ραγισμένη και την τσέπη άδεια!

Η 33χρονη Shahanaz έχει παντρευτεί τουλάχιστον δεκαπέντε φορές- τόσες έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για πενήντα γάμους!

Η Shahanaz παντρεύτηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 11 χρόνια τον Siddique με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί.
Ωστόσο η πολυγαμία της αποκαλύφθηκε όταν δύο άλλοι σύζυγοί της (!) απευθύνθηκαν στην αστυνομία όπου συγκεντρώθηκαν τα παράπονα πολλών θυμάτων για τη δράση της.
Έχουν γίνει επτά επίσημες καταγγελίες εναντίον της Shahanaz αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλα «θύματά» της.
Ο πρώτος που την κατήγγειλε ήταν ένας 24χρονος που εργάζεται σε έκθεση αυτοκινήτων. Η Shahanaz του είπε πως αναζητούσε έναν άνδρα που εξαπάτησε μία φίλη της, στην οποία έταξε γάμο. Μίλησαν πολλές φορές στο τηλέφωνο πριν έρθουν πιο κοντά. Η γυναίκα του «αποκάλυψε» πως ήταν ορφανή από μικρή, πως ήταν νομικός στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης Μαντράς και πως μελετούσε για να δώσει εξετάσεις για το δημόσιο.

Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο και δύο μήνες αργότερα η Shahanaz έπεισε τον άνδρα της πως έπρεπε να μείνει σε μία πανσιόν για να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις. Μάλιστα ο 24χρονος πούλησε τα κοσμήματα που είχε αγοράσει για το γάμο τους ώστε να έχει ένα κομπόδεμα η Shahanaz. Δύο εβδομάδες αργότερα η γυναίκα εξαφανίστηκε από την πανσιόν και έκτοτε η τύχη της… αγνοείται!
Καθώς η αστυνομία άρχισε τις έρευνες ένας δεύτερος άνδρας, ένας ποδοσφαιριστής, εμφανίστηκε και υποστήριξε πως την είχε νυμφευτεί πριν από λίγα χρόνια. Είχε εξαφανιστεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με διάφορα δικά του αντικείμενα αξίας.
Σύμφωνα με τον δεύτερο σύζυγο, ακόμα ένας άνδρας είχε απευθυνθεί στην αστυνομία με την ίδια καταγγελία.

Όσο οι έρευνες συνεχίζονταν ολοένα και περισσότεροι άνδρες εμφανίζονταν διηγούμενοι την ίδια ιστορία. Η Shahanaz φαίνεται πως έκαψε πολλές καρδιές κι άδειασε ακόμα περισσότερες τσέπες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου